ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Μασούρας: Ο Ολυμπιακός πρέπει να διαλέξει άμεσα – Πώληση ή ανανέωση;

Παρατράβηξε το θέμα με το αν θα μείνει ή όχι ο Γιώργος Μασούρας. Ολυμπιακός και παίκτης πρέπει να πάρουν μια απόφαση.
Γιώργος Μασούρας: Ο Ολυμπιακός πρέπει να διαλέξει άμεσα – Πώληση ή ανανέωση;

Ο Γιώργος Μασούρας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει μια απόφαση τις επόμενες μέρες. Ανανέωση συμβολαίου ή πώληση του παίκτη;

Φτάσαμε 21 Αυγούστου και δεν έχουμε νέα. Το παραμικρό. Και δεν είναι απλή η συγκεκριμένη υπόθεση. Ούτε ίδια με τον Μαντί Καμαρά, για παράδειγμα.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι Έλληνας παίκτης, κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Super League 1, τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η σχέση του παίκτη με τον Ολυμπιακό σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό status έχει περάσει από 40 κύματα. Πότε επιθυμία είναι η ανανέωση, πότε καλύτερη λύση μοιάζει η πώληση.

Από το περυσινό καλοκαίρι μέχρι και σήμερα υπήρχαν ευκαιρίες για πώληση του παίκτη. Οι προτάσεις δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, αλλά δεν ήταν και μη συζητήσιμες.

Σημασία έχει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μια απόφαση στο θέμα του Μασούρα και πρέπει να την πάρει τις επόμενες μέρες.

Θα πει κανείς, θα γίνει κάτι αν οι συζητήσεις γίνουν τον Σεπτέμβριο; Όχι, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως είναι υπέρ της παραμονής και των τριών παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι: Φορτούνης, Καμαρά, Μασούρας

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.