Γκιλιέρμε

Ο Βραζιλιάνος μέσος και οι ατζέντηδες του είναι κοντά στο να υπογράψουν τη νέα συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με λεπτομέρειες να έχουν απομείνει

Ο Γκιλιέρμε είναι συνώνυμο με την λέξη πολύτιμος στον Ολυμπιακό με τον οποίο είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο 28χρονος μέσος είναι ο παίκτης – κλειδί με βάση το πως έχει φτιάξει την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τα στατιστικά του Γκιλιέρμε είναι εξαιρετικά, στην αμυντική λειτουργία. Είναι από αυτούς με τα περισσότερα κλεψίματα, ενώ βρίσκεται πάντα εκεί, όπου πάει να δημιουργηθεί τρύπα, για να την καλύψει.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Δε φτάνει για Ελ Αραμπί η Αλάνιασπορ

Ξέρει να σκοράρει και είναι απαραίτητο εργαλείο για την κυκλοφορία της μπάλας και την ηρεμία στο κέντρο. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Με βάση και τις εμφανίσεις που έχει κάνει, ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες. Πέρσι τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός είπε όχι σε πρόταση 15 εκατ. ευρώ από ομάδα της Αγγλίας.

Εκεί όπου το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, το «4comm» έχει καλές διασυνδέσεις. Εχει τον Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο ξέρει καλά πως να ελιχθεί. Έτσι έκανε επαφές με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Και φέρεται να έχει βρει την βάση για επέκταση της συνεργασίας, για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Γκιλιέρμε, όπως έχει αναφέρει το Sportime, αναμένεται να πάει στην κατηγορία συμβολαίων των Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Αναμένεται να αγγίξει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει επίπτωση αναφορικά με τον κορονοϊό. Γιατί ίσως να υπάρξουν μειώσεις.

Μπορεί να πιάσει και τον Βραζιλιάνο άσο. Κάτι που ίσως φέρει μια δυσκολία στην αρχική προφορική συμφωνία.

Επίσης απομένουν κάποιες λεπτομέρειες  για την ολοκλήρωση του συμβολαίου. Οι Πειραιώτες πάντως δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι κομβικός για την ομάδα και θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσουν το ζήτημα, όταν το επιτρέψει ο κορονοϊός.

Ο Γκιλιέρμε περνάει πολύ καλά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο εκτοξεύθηκε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τον σέβεται.