ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άλλη πλευρά του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη, Κορντεγκάσα, όπου περνάει μερικές στιγμές χαλάρωσης, εν μέσω των διεργασιών για τον Ολυμπιακό.

Λίγη χαλάρωση χρειάζεται. Και για τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως φαίνεται, αυτό προσφέρεται τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη, Κορντεγκάσα (βρίσκεται έξω από το Πόρτο), της πατρίδας του. Μπορεί να κάνει τα σχέδια του για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο περνάει και μερικές στιγμές ηρεμίας με την οικογένειά του.

Μάλιστα, πήγε να παίξει και padel tennis με μερικούς φίλους του στο Safina Court, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

https://twitter.com/Braver_pt/status/996702808140320770

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ