Ο Διευθυντής Αθλημάτων της Special Olympics Hellas, Βασίλης Κασιμάτης, μίλησε στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος για τους σπουδαίους αγώνες της 24ης Μαΐου μετράει αντίστροφα.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν, στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, αγώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas συνεργάζονται για 2η συνεχή χρονιά προκειμένου να στείλουν το μήνυμα των ίσων ευκαιριών σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων, ο Διευθυντής Αθλημάτων Special Olympics Hellas, Βασίλης Κασιμάτης, επισκέφτηκε το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας σχετικά με την αποστολή τους, αλλά και για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν οι νεαροί άσοι στα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές τους, άκουσαν με μεγάλη προσοχή τον κ. Κασιμάτη να τους εξηγεί με παραδείγματα την αλήθεια και να τους παρακινεί να σταθούν δίπλα στα παιδιά που έχουν ειδικές ικανότητες, αλλά και τα ίδια θέλω με αυτούς.

Επίσης, στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής Τζούντο Special Olympics, Γιάννης Βιδάλης. Φυσικά, τα παιδιά της Ακαδημίας θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν στους σπουδαίους αγώνες της προσεχούς Πέμπτης (24/5).