Απονομές κυπέλλων και διπλώματα για όλα τα παιδιά στη Σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα.

Με μία όμορφη τελετή στις εγκαταστάσεις της, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (20/6) η αγωνιστική σεζόν στη Σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με μία όμορφη τελετή στις εγκαταστάσεις της ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η αγωνιστική σεζόν στη Σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα. Περισσότερα από 70 παιδιά μαζί με τους γονείς τους γιόρτασαν μία επιτυχημένη χρονιά η οποία είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η Σχολή μας στα Μέγαρα, αν και νέα στο Δίκτυο, έχει κάνει βήματα προόδου και οι κ.κ. Μιλτιάδου, Κέλλης μαζί με το επιτελείο τους σχεδιάζουν μία νέα χρονιά με περισσότερη μπάλα και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές φέτος κατέκτησαν πολλά κύπελλα και συμμετείχαν στις επίσημες διοργανώσεις του Δικτύου Σχολών αλλά και σε πολλά τουρνουά στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα ανέπτυξαν σπουδαία κοινωνική και οικολογική δράση!

Στην τελετή λήξης στις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής έδωσε το παρών και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος μιλώντας σε παιδιά και γονείς τους τόνισε πως είναι τυχεροί που είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και πως οι συνεργάτες που “τρέχουν” τη Σχολή ετοιμάζουν πολλά σπουδαία πράγματα για τη νέα σεζόν.

Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά διπλώματα από το Δίκτυο Σχολών, ενώ έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων της χρονιάς!».