ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η γιούχα των οπαδών προς τους παίκτες του Ολυμπιακού 

Πήγαιναν για την «Θύρα 7» οι παίκτες του Ολυμπιακού αλλά σταμάτησαν στο… κέντρο αφού είδαν και άκουσαν τις άγριες διαθέσεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας τους μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.  Το έχουν κάνει συνήθεια φέτος οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά να πηγαίνουν μπροστά από την Θύρα 7 και να πανηγυρίζουν με τους...
Πήγαιναν για την «Θύρα 7» οι παίκτες του Ολυμπιακού αλλά σταμάτησαν στο… κέντρο αφού είδαν και άκουσαν τις άγριες διαθέσεις των οργανωμένων οπαδών της ομάδας τους μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. 
Το έχουν κάνει συνήθεια φέτος οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά να πηγαίνουν μπροστά από την Θύρα 7 και να πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους, όμως η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό άλλαξε τις ισορροπίες και η αγάπη έγινε… γιούχα και ειρωνείες.
Φαίνεται πως η μέχρι τώρα στήριξη των οργανωμένων οπαδών έγινε γκρίνια. Τα προσεχή αποτελέσματα θα δείξουν αν διανύουμε μια παροδική κρίση στη σχέση των δύο ή αν θα ακολουθήσουν και άλλα γαλλικά.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ