Η νέα μανατζερική στέγη του Μαντί Καμαρά και οι κουβέντες με τον Ολυμπιακό.

Η νέα μανατζερική στέγη του 25χρονου χαφ και οι κουβέντες με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αναμένει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Μαντί Καμαρά, αφού οι ενδείξεις για πώληση παραμένουν ισχυρές και πιο ελπιδοφόρες από κάθε άλλη φορά.

Τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια το όνομα του ακούστηκε έντονα για πώληση. Ο Μαντί Καμαρά όμως συνεχίζει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός συζητούσε ποσά μόνο από 15 εκατ. ευρώ και πάνω.

Το καλοκαίρι που πέρασε η Νάπολι έδειξε το πιο έμπρακτο ενδιαφέρον. Η ιταλική ομάδα θέλησε να το συνδυάσει με το θέμα του Κώστα Μανωλά. Ο Ολυμπιακός δεν το δέχθηκε και το θέμα έμεινε στάσιμο.

Τον Ιανουάριο οι παρτενοπέι άφησαν τον Μανωλά να γυρίσει εκεί που ήθελε. Να βάλει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Μια κίνηση που κρύβει από πίσω κάτι και για τον Μαντί Καμαρά.

Έτσι το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας ακόμα γύρος. Ωστόσο τώρα υπάρχει και το νέο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον διεθνή άσο. Η BASE ανακοίνωσε πως πλέον τον έχει στην μεγάλη λίστα πελατών της.

Μαντί Καμαρά: Το πιο κομβικό καλοκαίρι

Μπορεί να αλλάξει τώρα το παιχνίδι και να γίνει πιο δύσκολο για τη Νάπολι. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και οι νέοι ατζέντηδες του Καμαρά, γνωρίζουν καλά την αγορά. Και πως να βρουν την καλύτερη πρόταση.

Την ίδια στιγμή, έχει ανοίξει και νέο μέτωπο με τον Κένι Λαλά. Μένει ή φεύγει το καλοκαίρι;

Αν και με τη σεζόν που έχει κάνει ο 25χρονος μέσος, υπάρχει θέμα με την τιμή του. Οι ικανότητες του όμως δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα σε BASE, Ολυμπιακό και Καμαρά, αυτό το καλοκαίρι ίσως να είναι και το πιο κομβικό για το μέλλον του. Σίγουρα δεν είναι μόνο η Νάπολι, αφού η αγγλική αγορά μπαίνει στις διεργασίες που ήδη γίνονται.

Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Από την άλλη πλευρά εγκρίθηκε από την ΕΕΑ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μια αύξηση που έχει να κάνει με 10 εκατ. ευρώ και θα την καλύψει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ήταν απαραίτητη για να καλυφθεί  χρέος που δημιουργήθηκε αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας. Στοίχισε σε όλες τις ομάδες έτσι και στους Πειραιώτες.