Ο Ολυμπιακός τελείωσε απογοητευτικά το ευρωπαϊκό του ταξίδι με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγαίνει μπροστά για την πρώτη αντίδραση, καλύπτοντας και τον Χένρι Ονιεκούρου.

Η πρώτη κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού, τα αποδυτήρια και η επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε απογοητευτικά το ευρωπαϊκό του ταξίδι με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγαίνει μπροστά για την πρώτη αντίδραση, καλύπτοντας και τον Χένρι Ονιεκούρου.

Μετά τις δύο μάχες με την Αταλάντα πολλά μπορούν να ειπωθούν. Το σίγουρο είναι ένα. Πως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες έκαναν τα λάθη τους. Και ήταν πολλά. Τα οποία  αναγνωρίζονται από όλους.

Για πρώτη φορά, μετά από καιρό ο Πορτογάλος ύψωσε την ασπίδα προστασίας του. Με το εκτόπισμα που έχει και στον κόσμο, για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η προετοιμασία της ομάδας ήταν σίγουρα δική του ευθύνη και καλά έκανε και την ανέλαβε. Θα υπάρξει και συνέχεια για τόνωση της ψυχολογίας. Μεγάλη η ανάγκη με βάση και την απογοήτευση που υπήρξε στα αποδυτήρια. Αγώνες υπάρχουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα είναι και το καλύτερο φάρμακο.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε την απαιτούμενη ομοιογένεια και την ώθηση από τα άκρα του, σε επίθεση και άμυνα για να κοντράρει την Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι όταν ανέβαζαν ταχύτητα, ξέφευγαν δείχνοντας και την διαφορά δυναμικότητας, ενώ είχαν την ομοιογένεια που δεν είχαν οι ερυθρόλευκοι.

Στα αποδυτήρια ξεκίνησε άμεσα η ανασύνταξη με τους πιο έμπειρους, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητούν από όλους να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι.

Πολύ περισσότερο ο Χένρι Ονιεκούρου, που αποδοκιμάστηκε έντονα. Αλλά και ο Κένι Λαλά, που ήταν απαρηγόρητος για το μεγάλο του λάθος στο πρώτο γκολ.

Για τον Νιγηριανό το κλίμα έχει βαρύνει, αναφορικά με τον κόσμο, καιρό τώρα. Ο ίδιος δεν βοηθάει με τις εμφανίσεις του να το αντιστρέψει. Το βράδυ της Πέμπτης μπορεί να τον αφήσει εκτός για αρκετό καιρό.

Το καλοκαίρι αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Καθώς εδώ και δύο χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατηφόρα. Φαίνεται πως και ο Ολυμπιακός, που θέλησε να τον βοηθήσει να το γυρίσει, δεν τα καταφέρνει.

Πιο ήρεμος πλέον ο Ολυμπιακός, έως το φινάλε της σεζόν, πάει για να ολοκληρώσει με το νταμπλ. Είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και δύσκολα να αμφισβητηθεί. Πρέπει όμως να μην μείνει σε αυτό. Αλλά να δει πως θα βρει τους ακραίους σε άμυνα και επίθεση, που θα τον βοηθήσουν. Και φυσικά ξεκινάει η δημιουργία νέας ομάδας, με άλλες βάσεις.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και οι στόχοι έχουν βρεθεί επίσης!