Η παρουσία του Βραζιλιάνου στόπερ στην Αθήνα, στο τέλος της εβδομάδας, θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει μεθοδικά εδώ και καιρό την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Ιντερνασιονάλ, Ροντρίγκο Μολέντο, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να λυθεί το ζήτημα με την απόκτηση του ηγέτη στην άμυνα, όπως γράφει η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Τρίτης (12/6). Όπως έχει γράψει το Sportime, ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι ο διακαής πόθος των «ερυθρόλευκων». Η συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ είναι δεδομένη, ενώ έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής και με την Ιντερνασιονάλ.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/6), για την Ελλάδα, ο Μολέντο δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την Ιντερνασιονάλ, πριν από τη διακοπή του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα. Θα ακολουθήσει ένα δεκαήμερο διακοπών για όλους τους παίκτες και ο 31χρονος στόπερ σκοπεύει να περάσει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα. Το Σάββατο (16/6) αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο παίκτης έχει να «τρέξι» και κάποια θέματα οικονομικής φύσης (εφορία) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει μεθοδικά αυτήν την υπόθεση και όπως έχει αποκαλύψει το Sportime εδώ και καιρό η μεταγραφή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.