Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός εξτρέμ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην μεξικάνικη ομάδα

Το Μεξικό και η Τολούκα θα είναι ο νέος προορισμός του Φελίπε Πάρντο. Η μεξικάνικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός εξτρέμ αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους», όπου ήταν παραγκωνισμένος από την αρχή της σεζόν.

Ο 28χρονος άσος εδώ και καιρό έψαχνε το νέο προορισμό της καριέρας του. Δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να ήταν συνεχώς εκτός πλάνων.

Πήρε λεπτά συμμετοχής μόνο στα ματς του κυπέλλου. Ο ίδιος έδειχνε να μην είχε προβληματιστεί και να «καθόταν» πάνω στο συμβόλαιο του. Ωστόσο οι μάνατζερ του έψαχναν την επόμενη ομάδα.

Αρχικά έγιναν κρούσεις σε ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν βρέθηκε κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης υπήρξαν προτάσεις από ομάδες της Αμερικής, αλλά και της Αργεντινής.

Τελευταία το όνομα του ακούστηκε στην αγορά του Μεξικό. Η Νεκάξα έδειξε ενδιαφέρον, αλλά δεν ικανοποίησε οικονομικά τα θέλω του Ολυμπιακού και του παίκτη.

Κάπου εκεί μπήκε σφήνα η Τολούκα και με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να ικανοποιήσει τον Πάρντο αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο, μέσω του επίσημου προφίλ της στο twitter.

Ο Φελίπε Πάρντο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Μπράγκα. Είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα έπαιρνε κοντά στις 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει στον Ολυμπιακό.