Ο Μαντί Καμαρά έχει κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες, αλλά οι μνηστήρες αυξάνονται και ο Ολυμπιακός περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί.

Ο Μαντί Καμαρά έχει κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες, αλλά οι μνηστήρες αυξάνονται και ο Ολυμπιακός περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί

Ο Μαντί Καμαρά έχει κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες, αλλά οι μνηστήρες αυξάνονται και ο Ολυμπιακός περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί.

Δεν αποκλείεται να πάει και για πώληση – ρεκόρ ο Μαντί Καμαρά. Με το ταλέντο που έχει και τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Προς το παρών ο Ολυμπιακός περιμένει τις επίσημες προτάσεις.

Γιατί ακόμα δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας. Το δεδομένο είναι πως οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει την πόρτα. Είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν.

Αλλά έχουν βάλει και την τιμή του. Που λέγεται πως είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Δεν αποκλείεται και παραπάνω.

Ο μέσος από την Γουϊνέα, στην παρούσα φάση κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες. Σε αυτό έχει και την βοήθεια του Πέδρο Μαρτίνς.

Για να μπορέσει να είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία. Για τον Πορτογάλο τεχνικό θα είναι κάτι εξαιρετικό να τον έχει στα προκριματικά του Champions League. Σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία μεριά. Με την Νάπολι να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Χωρίς ακόμα να έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες. Πρόσφατα ήρθαν μηνύματα και από Αγγλία μεριά. Από ομάδες που τον έχουν παρακολουθήσει σε πολλές αναμετρήσεις.

Ήταν, όμως διερευνητικού περιεχομένου. Με την προτροπή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, να μην βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις της.

Σε ό,τι αφορά τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, υπάρχει ένα ζήτημα. Γνωστό αυτό που έγινε με τον Πιερ Ισά, Με τον Καμαρά να λέει πως δεν είναι ατζέντης του. Και τον Ισά να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο που υπέγραψε δεν είναι και τόσο δεσμευτικό για τις δύο πλευρές. Υπάρχουν όροι που αναφέρουν πως μπορεί να γίνει δουλειά και με άλλο μάνατζερ. Που θα φέρει μια καλύτερη πρόταση.

Κάπως έτσι μπήκε στο κόλπο ο Μίνο Ραϊόλα. Που έχει… πλευρίσει τον Ολυμπιακό και τον Καμαρά. Ακόμα και ο ίδιος δεν έχει τα δικαιώματα του.

Το σίγουρο είναι πως ο Καμαρά έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Που ορίζουν και την τύχη του…

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: Βάζουν στο κόλπο και την Γουλβς