Ο Μαντί Καμαρά ξεκαθάρισε πως πλέον δεν είναι ατζέντης του ο Πιερ Ισά, προς επιβεβαίωση του Sportime, που έχει γράψει σχετικά.

Ο Μαντί Καμαρά ξεκαθάρισε πως πλέον δεν είναι ατζέντης του ο Πιερ Ισά, προς επιβεβαίωση του Sportime, που έχει γράψει σχετικά. Οι σχέσεις του Μαντί Καμαρά με τον Πιερ Ισά, δεν ήταν καλές, καιρό τώρα. Με αποτέλεσμα να έρθει και το μήνυμα του πως δεν είναι πια ατζέντης του. Κάτι που είχε αναφέρει το Sportime...

Ο Μαντί Καμαρά ξεκαθάρισε πως πλέον δεν είναι ατζέντης του ο Πιερ Ισά, προς επιβεβαίωση του Sportime, που έχει γράψει σχετικά.

Οι σχέσεις του Μαντί Καμαρά με τον Πιερ Ισά, δεν ήταν καλές, καιρό τώρα. Με αποτέλεσμα να έρθει και το μήνυμα του πως δεν είναι πια ατζέντης του.

Κάτι που είχε αναφέρει το Sportime σε δύο δημοσιεύματα.

Τώρα ήρθε και ο διεθνής άσος από την Γουϊνέα να το αναφέρει, μέσω του προφίλ του στο instagram.

«Επίσημη δήλωση: Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που βγαίνουν από κάποιον. Ούτε ο Πιερ Ισά, ούτε ο δικηγόρος του Λορέντ Μενεστριέ είναι ατζέντης μου και νομικός μου εκπρόσωπος αντίστοιχα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson 🦁💎 (@madycamara)

Μια κίνηση που φανερώνει πολλά σχετικά με τις σχέσεις του Καμαρά με τον Πιερ Ισά. Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Και ήταν γνωστό στην πιάτσα πως τελευταία τα πράγματα είχαν πάρει αρνητική τροπή.

Δηλαδή οι δύο πλευρές θα τραβούσαν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό. Και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή.

Σε αυτή πλέον θα παίξουν ρόλο άλλοι ατζέντηδες. Που ήδη έχουν μπει στο κόλπο.

Ανάμεσα τους είναι ο μεγάλος Μίνο Ραϊόλα. Υπάρχουν όμως κι άλλα μεγάλα ονόματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καμαρά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό και τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που τον βοήθησε να ανοίξει τα φτερά του.