Καμαρά

Το πιο «καυτό» όνομα για πώληση είναι ο Μαντί Καμαρά...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να κάνει ομάδες του εξωτερικού να ασχοληθούν μαζί του και ο Μαντί Καμαρά είναι στο… στόχαστρο.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες της Ευρώπης οι οποίες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Καμαρά. Μετά από την καλή πορεία των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη, αλλά και την εικόνα του στην Ελλάδα.

Ο μέσος από τη Γουινέα τα πήγε καλά για μία ακόμη σεζόν, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλές ομάδες κύκλωσαν το όνομά του και τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, ιδιαίτερα για την περίπτωση του Καμαρά. Πως η τιμή εκκίνησης για τον παίκτη είναι τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πως μπορούν να βρουν τα λεφτά αυτά για τον παίκτη, μετά από τις συνεχόμενες σεζόν που έχει κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχουν υπάρξει «ερωτήσεις» προς τους Πειραιώτες, αλλά μέχρι εκεί.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον μέσο από τη Γουινέα, η οποία κιόλας θα ικανοποιεί οικονομικά και τον σύλλογο. Κάτι πάντως το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Οι δύο πιθανές χώρες προορισμού του Μαντί Καμαρά για να συνεχίσει την καριέρα του είναι μία εκ των Αγγλίας, Ιταλίας. Είναι και οι χώρες με ομάδες οι οποίες μπορούν να δώσουν και αυτό το ποσό.

Ολυμπιακός: Οριστικό, έκλεισε ο Τικίνιο και έρχεται