ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: Νέα κόντρα με το SDNA – Αφορμή η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Ο Κώστας Καραπαπάς ξεσπάθωσε με αφορμή τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.
Καραπαπάς: Νέα κόντρα με το SDNA – Αφορμή η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας δεν άρεσε! Κάποιοι μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη, ο Κώστας Καραπαπάς, πάντως, τη συμμερίζεται.

Ήταν μία πολύ κακή στυλιστικά απόφαση αυτή που πάρθηκε από την Ομοσπονδία. Πιο πολύ θυμίζει Φινλανδία παρά Ελλάδα η νέα εμφάνιση της «γαλανόλευκης».

Το αποτέλεσμα απογοητευτικό και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση επ’ αυτού. Με ανάρτησή του σχολίασε τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ουσιαστικά είπε αυτό που σκέφτηκε και τόσος κόσμος ακόμη. «Τρομερή η νέα εμφάνιση της Φινλανδίας. Τι; Δεν είναι της Φινλανδίας;» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Φυσικά αυτό έδωσε τροφή και για άλλα. Για παράδειγμα το SDNA βρήκε πάτημα για να εξαπολύσει επίθεση στον παράγοντα του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για προπαγάνδα και κοροϊδία σε βάρος της Εθνικής.

Στη συνέχεια ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε. Διπλό και άκρως ειρωνικό το story που ανάρτησε για το εν λόγω σάιτ, ενώ έκανε αναφορά και σε συγκεκριμένα άτομα τονίζοντας πως «τους πλήγωσα βαθιά και δε θα ξαναγίνει».

Επίσης, βρήκε και ένα δημοσίευμα με τίτλο «οι ρόμπες του αιώνα» του 2019 και έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Βρέχει ρόμπες τις τελευταίες μέρες».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.