ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρλος Καρβαλιάλ: Έξαλλος ο κόσμος του Ολυμπιακού με την επιλογή του Πορτογάλου!

Η εσωστρέφεια συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, αφού η επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ φέρνει δυσαρέσκεια στον κόσμο.
Κάρλος Καρβαλιάλ: Έξαλλος ο κόσμος του Ολυμπιακού με την επιλογή του Πορτογάλου!

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που αποφασίζει να προσλάβει τον Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά το ματς παρωδία που έγινε κόντρα στο Βόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει την 22η ομάδα της καριέρας του και να προσπαθήσει να φτάσει με την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Η αποστολή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, αφού εδώ και μέρες, από τη στιγμή που άρχισε να… παίζει το όνομα του ως αντικαταστάτης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο.

Έτσι η είδηση της επικείμενης συμφωνίας, έχει κάνει έξαλλο τον κόσμο που μέσα από τα social media δείχνει την αντίθεση του στην επιλογή της διοίκησης.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έχει ένα τεράστιο βουνό να ανέβει, αφού όπως φαίνεται και ο κόσμος που είναι εξοργισμένος με ό,τι κινήσεις έχουν γίνει, θα είναι απέναντι του.

Αν καταφέρει να τους φέρει με το μέρος του και αποδείξει πράγματα μέσα στο γήπεδο, τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Πορτογάλο.

Δείτε τις αντιδράσεις για τον Κάρλος Καρβαλιάλ:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.