ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταιγίδα περίμεναν Ιμπόρα ήρθε – Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός… κλείνει τον Βιθέντε Ιμπόρα και οι οπαδοί του είχαν ποικίλες αντιδράσεις σε αυτή την είδηση.
Καταιγίδα περίμεναν Ιμπόρα ήρθε – Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού!

Έτοιμος για τις πρώτες του κινήσεις φαίνεται ότι είναι ο Ολυμπιακός, που όπως σας αναφέραμε είναι έτοιμος να κλείσει τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Αντόνιο Κορδόν, έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για την περίπτωση του 35χρονου χαφ και για το θέμα του επιθετικού όμως και αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Στην είδηση όμως για τον ερχομό του Ιμπόρα, πολλά ήταν τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού, για την επιλογή των «ερυθρολεύκων».

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αφού κάποιοι αντέδρασαν θετικά, κάποιοι αρνητικά, ενώ κάποιοι το πήγαν σε άλλες τελείως περιπτώσεις.

Δείτε τα σχόλια για τον Βιθέντε Ιμπόρα και θα καταλάβετε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταιγίδα περίμεναν Ιμπόρα ήρθε – Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.