ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κλείνει» το θέμα του προπονητή ο Ολυμπιακός – Τι είπε ο Ιραόλα για τη Σεβίλλη!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια και πρέπει να… κλείσει άμεσα τον επόμενο προπονητή του.
«Κλείνει» το θέμα του προπονητή ο Ολυμπιακός – Τι είπε ο Ιραόλα για τη Σεβίλλη!

Κρίσιμη εβδομάδα θα έχει ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν, αφού το θέμα του προπονητή πρέπει να λήξει για να αρχίσει ο μεταγραφικός προγραμματισμός.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητες του, όπως σας έχουμε αναφέρει και ήδη ξέρει προς τα πού θέλει να κινηθεί. Ειδικά τώρα που η La Liga τελείωσε.

Ο Κορδόν έχει κάποιους σίγουρους προπονητές, έτοιμους να απαντήσουν θετικά, ωστόσο κοιτάζει κάθε περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη και να προκύψει ένα όνομα το οποίο δεν έχει διαρρεύσει για τους Πειραιώτες.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Άντονι Ιραόλα, αφού θεωρείται ιδανικός για να… χτίσει τη νέα ομάδα.

Ωστόσο αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Ισπανό να κάνει συζητήσεις με τη Σεβίλλη, κάτι που ο ίδιος κλήθηκε να διαψεύσει μετά το τέλος της La Liga.

Πάντως δεν έκανε κάποια αναφορά και για κάποια άλλη ομάδα, αν και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο.

Το θέμα του προπονητή πρέπει να κλείσει άμεσα, για εξεταστούν και με τη βοήθεια του, τα ονόματα παικτών που πέφτουν στο… τραπέζι, όπως αυτό του Ντιμίτρι Παγέτ.

Αλλά να αποφασιστεί τι θα γίνει και με το ρόστερ, αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Σεντρίκ Μπακαμπού, που όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον περιμένει άλλο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.