Κούτρης: Το μήλο της Έριδος!

Ενδιαφέρον και από Αγγλία...

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των ημερών για τον Ολυμπιακό, είναι ο Λεονάρντο Κούτρης αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει από ομάδες του εξωτερικού! Η Μαρσέιγ είναι η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί «ζεστά» για τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» τόσο τον Δεκέμβριο όσο όμως και τώρα ενόψει καλοκαιριού.

Φαίνεται όμως πως οι Γάλλοι δεν είναι και οι μοναδικοί που θέλουν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλίας και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «teamtalk», ο Κούτρης έχει μπει στο… στόχαστρο και Αγγλικών συλλόγων!

Λέστερ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ είναι οι ομάδες που αναφέρονται στο δημοσίευμα πως ενδιαφέρονται για τον παίκτη του Θρύλου και παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Μάλιστα γράφουν οι Άγγλοι πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είπε «όχι» σε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ της Τζένοα και ότι ο σύλλογος του Πειραιά πιστεύει πως μπορεί να βρει πρόταση σχεδόν με το διπλάσιο ποσό.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη εξέλιξη, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Κούτρης είναι το «μήλο της Έριδος» από τον Ολυμπιακό για ομάδες του εξωτερικού.

Να σημειωθεί πως το ίδιο ρεπορτάζ, με αναδημοσίευση από το «teamtalk», είχε και το γνωστό δίκτυο ειδήσων «bbc»!