Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε για το μέλλον του...

Συνέντευξη για το μέλλον του, το διάστημα που ήταν στον Ολυμπιακό, αλλά και το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ, έδωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο 29χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην ιστοσελίδα «sport24.ru». Τονίζοντας ότι αυτό που θέλει είναι να αγωνιστεί.

Αρχικά ρωτήθηκε και σχολίασε τις συζητήσεις του με τη Ζενίτ. Λέγοντας όμως ότι μένει ελεύθερος αφού δεν ολοκληρώθηκαν οι επαφές του με τη μέχρι τώρα ομάδα του, για ανανέωση:

«Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Ζενίτ για την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά από τότε δεν άλλαξε κάτι και έτσι δεν ανανέωσα.

Γι’ αυτό, σε λίγο θα είμαι ελεύθερος. Υπάρχουν επιλογές τώρα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχω και θα σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι πάω κάπου και να παίζω».

Το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε επέστρεψε στην Ελλάδα. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό υπό τη μορφή δανεισμού. Χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Από τη στιγμή που είχε μπροστά του τον Ζοζέ Σα.

Λοντίγκιν: «Θα πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να παίζω»

Ο Λοντίγκιν στη συνέντευξή του μιλώντας για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήθελα να κάνω μία επανεκκίνηση. Σκεφτόμουν ότι ακόμη και αν δεν έπαιζα, θα ήμουν ήρεμος στην Ελλάδα. Αυτό γιατί τελευταία ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με όσα γίνονταν.

Γι’ αυτό, πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ηρέμησα. Αλλά, δεν ήμουν ο τερματοφύλακάς τους από την αρχή, οπότε δεν έπαιζα στα ματς. Έτσι, δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν γίνεται απλά να κάθομαι και να πληρώνομαι. Άρχισα να τρελαίνομαι».

Όσον αφορά τη συνέχεια και την απόφασή του σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, είπε: «Φυσικά και θα πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμη και μικρή της Ευρώπης, μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να περνάω καλά. Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα, γιατί δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας».