ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα που σόκαρε την Φλουμινένσε

Οι Βραζιλιάνοι γνώριζαν για το θέμα με τα κιλά του Μαρσέλο και ήταν... προετοιμασμένοι.
Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα που σόκαρε την Φλουμινένσε

Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα τους Βραζιλιάνου που σόκαρε την Φλουμινένσε.

Ο Μαρσέλο, μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στη Βραζιλία και τη Φλουμινένσε.

Και αν και ο Βραζιλιάνος σταρ ήρθε στον Πειραιά με υποδοχή λαϊκού ήρωα, αγωνιστικά κρίθηκε πως δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, λόγω κακής φυσικής κατάστασης και περιττών κιλών.

Η αλήθεια είναι πως ειδικά μετά την χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία και τα πάνω από πέντε κιλά που είχε χάσει, ο ίδιος έδειχνε να πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει. Δεν είχε την ίδια άποψη ο Μίτσελ και τελικά ο Μαρσέλο επέστρεψε στην Βραζιλία και την Φλουμινένσε.

Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα που σόκαρε την Φλουμινένσε

Οι Βραζιλιάνοι γνώριζαν για το ζήτημα με τα κιλά του Μαρσέλο και ήταν… προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το θέμα με ειδική προετοιμασία, όμως ο Μαρσέλο τους εξέπληξε όλους.

Πήγε στην Βραζιλία άλλος… άνθρωπος. Με τουλάχιστον δέκα κιλά κάτω, χωρίς κοιλίτσα, σχεδόν στα επίπεδα που βρίσκονταν όταν έπαιζε στη Ρεάλ.

Ευχάριστο σοκ για τους ανθρώπους της Φλουμινένσε, οι οποίοι απαλλάχτηκαν από ένα σημαντικό πρόβλημα, στην αξιοποίηση του Μαρσέλο.

Τώρα, αν τη μεταμόρφωση του Μαρσέλο οφείλεται σε κάτι, μία… ψυχή που έχει το ρεπορτάζ μας έλεγε πως «αφού έφυγε από τα σουβλατζήδικα, λογικό είναι να έχανε. Αμα δεν τρως δεν παχαίνεις».

Θύμα του ελληνικού σουβλακίου ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Κρίμα που η… αγάπη του για το σουβλάκι δεν τον άφησε να δείξει αυτά που μπορούσε στον Ολυμπιακό.

Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα που σόκαρε την Φλουμινένσε

Πηγή: upopsi.gr

Πρέπει να μείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η απάντηση!

Διαβάστε επίσης:

Νικολακόπουλος: Ο διαιτητής έπαιζε ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως έπαιζε Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρσέλο: Το παράδοξο με τα σουβλάκια και η εικόνα που σόκαρε την Φλουμινένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.