Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για απρόβλεπτο παιχνίδι, που δεν αρέσει στους προπονητές και πως θα μπουν πολλά γκολ και στην ρεβάνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για απρόβλεπτο παιχνίδι, που δεν αρέσει στους προπονητές και πως θα μπουν πολλά γκολ και στην ρεβάνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για απρόβλεπτο παιχνίδι, που δεν αρέσει στους προπονητές και πως θα μπουν πολλά γκολ και στην ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν, αλλά ο Μαρτίνς τόνισε πως ήταν ένα απρόβλεπτο παιχνίδι που δεν αρέσει στους προπονητές και υπογράμμισε πως θα μπουν πολλά γκολ και στην ρεβάνς για τους «32» του Europa League.

«Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, ένα ελκυστικό ματς. Στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα ματς. Ήταν απρόβλεπτο και δεν έχεις τον έλεγχο. Σίγουρα με τους φιλάθλους μας θα υπήρχε μια υπέροχη βραδιά και ατμόσφαιρα.

Η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και στη ρεβάνς θα μπουν πολλά γκολ», είπε αρχικά ο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς (37) στον πάγκο: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τον Ολυμπιακό και εμένα. Αυτή η συνεργασία έχει ταιριάξει καλά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και ελπίζω η ομάδα να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».