Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα καλά στοιχεία που έβγαλε ο Ολυμπιακός...

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Σάλτσμπουργκ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε πράγματα που ήθελε και μετά το τέλος του φιλικού δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Φυσικά τόνισε πως θα πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα, αλλά σε γενική εικόνα του άρεσαν αρκετά από τα όσα είδε:

«Χάσαμε αλλά είναι η 4η μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει ποτέ σημασία στα αποτελέσματα. Πάντα δίνω σημασία στην πρόοδο που έχει η ομάδα. Είδα μία ομάδα με αρκετά καλά στοιχεία. Φυσικά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Είδαμε μία ομάδα που έκανε επιθέσεις και κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να προχωρήσουμε για να ετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα αρκετά καλή και με ένταση στο παιχνίδι της. Εμείς όμως κρατάμε τα θετικά. Είδαμε ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα γιατί είχαμε ομαδική δουλειά. Σίγουρα έχουμε να διορθώσουμε πράγματα και να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για την παρουσία του Πιερ Κουντέ, είπε: «Αυτό είναι το παιχνίδι του Κουντέ και αυτό θέλουμε απ’ αυτόν. Τον δοκιμάζουμε όμως σιγά-σιγά γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία μας. Οπότε θέλει δουλειά. Αυτά όμως είναι που θα δώσει στο παιχνίδι μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε τα πολλά λάθη του! (vids)

Ολυμπιακός: Στο ραντάρ ο Γιόχαν Μοχίκα (vid)

Καιρός: Έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία