Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε αρκετά στην απόφαση του Γάλλου ρέφερι...

Στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έβγαλε ο διαιτητής, Μπαστιέν, στον Γιασίν Μπενζιά, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δήλωσή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι είναι λάθος η απόφαση του Γάλλου ρέφερι, με την οποία ο Ολυμπιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο: «Η αποβολή άλλαξε τον αγώνα. Άλλο ματς ήταν πριν από την αποβολή κι άλλο μετά την αποβολή. Μας επηρέασε. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Κάναμε αλλαγές για να έχουμε την κυκλοφορία και να βρούμε κάποια δύναμη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα σοβαρό λάθος η αποβολή. Απαράδεκτο κι αυτό οφείλεται στο διαιτητή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τις αποφάσεις του στη βασική ενδεκάδα: «Όχι δεν οφείλεται η ήττα μας στις αλλαγές. Είχαμε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Δεν οφείλεται σε αυτό το γεγονός πως χάσαμε. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα πάντα.

Ήταν ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή. Για αυτό υπάρχει το VAR. Η δική μας ευθύνη είναι πως ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες μπάλες. Οι αλλαγές δεν ευθύνονται για την ήττα», ενώ συμπλήρωσε: «ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε ποιότητα».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο