Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει καιρό τώρα το νέο Ολυμπιακό, βάση των δικών του επιθυμιών και το μέλλον του δεν έχει αλλάξει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει καιρό τώρα το νέο Ολυμπιακό, βάση των δικών του επιθυμιών και το μέλλον του δεν έχει αλλάξει. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς. Και για νέο συμβόλαιο. Το οποίο μπήκε στο τελευταίο έτος. Ο ίδιος, στην παρούσα φάση, βλέπει το μέλλον του να είναι στην Ελλάδα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να...

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει καιρό τώρα το νέο Ολυμπιακό, βάση των δικών του επιθυμιών και το μέλλον του δεν έχει αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς. Και για νέο συμβόλαιο. Το οποίο μπήκε στο τελευταίο έτος. Ο ίδιος, στην παρούσα φάση, βλέπει το μέλλον του να είναι στην Ελλάδα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Πορτογάλο τεχνικό γνωρίζουν πως δεν κάνει εύκολα αλλαγές. Δεν αφήνει στην μέση πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, την άνοιξη του 2018, που είπε το ναι και ήρθε στον Πειραιά. Ήταν κάτι που έγινε μετά από πολλές συζητήσεις με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Κράτησαν μήνες οι επαφές τους. Σε όλο αυτό το διάστημα τσέκαρε τα πάντα για την ομάδα. Την  ιστορία της, τον κόσμο της, την λειτουργία της, τις προπονητικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα.

Παράλληλα μιλούσε με τους άμεσους  συνεργάτες του. Τους  βοηθούς  του, Αντόνιο Ενρίκες, Λουίς Κάστρο, Λουίς Λόμπο (αναλυτής). Στο τιμ προστέθηκε και ο εξαιρετικός εργοφυσιολόγος, Ερνάνι Γκόμες.

Δικαιώθηκε για την επιλογή του. Δικαιώθηκε και ο Ολυμπιακός. Πλέον η συνεργασία τους είναι άψογη.

Σε τέτοιο βαθμό που να έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις. Λίγες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο Μαρτίνς, στην παρούσα φάση, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Πορτογάλους προπονητές.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τον έχουν προσεγγίσει και μεγάλα μανατζερικά γραφεία. Αλλά είναι πιστός σε αυτά που έχει συμφωνήσει. Με ομάδα και μάνατζερ.

Να τον ιντριγκάρει

Αυτά στην παρούσα φάση. Γιατί αν του έρθει πρόταση που να τον ιντριγκάρει, θα την σκεφτεί καλά. Θα την περάσει από κόσκινο. Και πρώτα θα ενημερώσει τους Πειραιώτες.

Όλοι γνωρίζουν πως αν αυτή είναι από την Αγγλία και ομάδα της Premier League, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Αυτή την χρονική στιγμή, δεν έχει έρθει η πρόταση που να τον κάνει να την σκεφτεί παραπάνω. Σχεδιάζει τη νέα ομάδα.

Αλλά κανείς  δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα προκύψει κάτι στο μέλλον.