ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζεμένα σκ@τ@ υπάρχουν και στο MEGA, το ΒΗΜΑ και το In.gr; – Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Τι ήθελε να πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ατάκα του προς τους δημοσιογράφους πριν από τη συνάντηση στην ΕΠΟ;
Μαζεμένα σκ@τ@ υπάρχουν και στο MEGA, το ΒΗΜΑ και το In.gr; – Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήξερε πολύ καλά τι είπε και σε ποιον απευθυνόταν. Η ατάκα του για «μαζεμένα σκ@τ@» προς τους δημοσιογράφους δεν ήταν… της στιγμής. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού γνώριζε πως τον ηχογραφούν και βιντεοσκοπούν. Η ερώτηση είναι άλλη: Υπάρχουν και στα δικά του Μέσα «σκ@τ@»;

Η δημοσιογραφία περνάει τα ζόρια της είναι η αλήθεια. Χρόνια τώρα, όχι απλά σήμερα. Από την οικονομική κρίση και μετά έχει ξεκινήσει η ιστορία με τους δημοσιογραφικούς στρατούς να γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Από τα μνημόνια που έπρεπε μέσω των δελτίων ειδήσεων να γίνουν… εύπεπτα, μέχρι και το ποδόσφαιρο.

Ειδικά σε ότι αφορά τους παράγοντες του δημόσιου βίου και τα πεπραγμένα τους, οι δημοσιογράφοι έπαιζαν ξεχωριστό ρόλο. Σήμερα βλέπουμε να υπάρχουν δημοσιογράφοι σε καίριες θέσεις πολιτικών κομμάτων, για παράδειγμα. Σήμερα βλέπουμε επίσης δημοσιογράφους να είναι στις θέσεις των διευθυντών επικοινωνίας στις ποδοσφαιρικές (και όχι μόνο) ομάδες.

Δεν σημαίνει, σώνει και ντε, ότι επειδή παλαιότερα ήταν… δημοσιογράφοι και σήμερα είναι στην απέναντι, δηλαδή σε αυτούς που κρίνονται και όχι σε αυτούς που κρίνονται ή ασκούν κριτική, δεν ήταν αντικειμενικοί στο προηγούμενο πόστο τους. Αλλά, δικαιωματικά ο καθένας που τους βλέπει, ακούει, διαβάζει σήμερα, μπορεί να έχει τις αμφιβολίες του και να διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Υπάρχουν σκ@τ@ στη δημοσιογραφία – Ποιους εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αρχικά, το ύφος ήταν λανθασμένο. Η ατάκα αυτή δεν έπρεπε να πάει «χαμένη» έτσι, σε απαξίωση. Δεν είναι κάτι που το λες «σκέτο», στους… εκεί. Δεν το λες στους «εκεί», όταν υπάρχουν «αλλού». Το ζουμί είναι μπόλικο στην κουβέντα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πως όλα τα σκ@τ@ είναι μαζεμένα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Εμ δεν είναι εκεί ή μόνο εκεί.

Διότι, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ είναι άνθρωποι – ως επί το πλείστον, που απλώς ήθελαν να καλύψουν το γεγονός και όχι… επιτελικοί, αυτούς εννοούσε ή το είπε σε ένα γενικότερο πλαίσιο; Στο γενικότερο πλαίσιο είναι η ουσία.

Διότι, αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης εννοούσε πως στη δημοσιογραφία έχουν μαζευτεί πολλά σκ@τ@ έχει απόλυτο δίκιο. Και με το συμπάθιο βλέπουμε αρκετά και στα δικά του μέσα. Η τραγωδία στα Τέμπη μας θύμισε πως παντού υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Και πως ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όχι μόνο αυτός δηλαδή, και ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Σαββίδης που έχουν κανάλια και αρκετά media, έχει αρκετούς δημοσιογράφους στα δικά τους μέσα. Υπάρχουν και σε αυτά; Στο MEGA, για παράδειγμα; Στο in.gr, στο ΒΗΜΑ;

Διότι, όλοι οι προαναφερθέντες έχουν υπό τη σκέπη τους μπόλικα δημοσιογραφικά λήμματα. Και θέλουν να έχουν σκ@τ@, Χωρίς αυτά δεν γίνεται η «βρώμικη» δουλειά.

Η ατάκα που είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαζεμένα σκ@τ@ υπάρχουν και στο MEGA, το ΒΗΜΑ και το In.gr; – Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.