ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος πιστεύει 100% στην πρόκριση – Τι έκανε

Ο σχεδιασμός του Μεντιλίμπαρ που δείχνει τι βλέπει για το άμεσο μέλλον.
Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος πιστεύει 100% στην πρόκριση – Τι έκανε

Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει 100% στην πρόκριση επί της Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός είχε ρεπό πριν τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος, μετά από απόφαση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και γι αυτό υπάρχει λόγος.

Ο Βάσκος έδωσε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί στο μυαλό του έχει τη συνέχεια στην Ευρώπη και τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος πιστεύει 100% στην πρόκριση – Τι έκανε

Έτσι ο Μεντιλίμπαρ βλέπει πως ο Ολυμπιακός θα παίξει μετά τη Φερεντσβάρος με Αστέρα Τρίπτολη σε μόλις τρεις μέρες, με Παναιτωλικό σε άλλες τρεις και με βόλο σε άλλες τέσσερις.

Δεν ήθελε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να μείνουν οι παίκτες τόσο καιρό χωρίς ρεπό, καθώς πιστεύει πως θα παίξουν και άλλα δύο παιχνίδια, στην Ευρώπη αυτή τη φορά.

Όλος ο προγραμματισμός του Μεντιλίμπαρ γίνεται σα να έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός επί των Ούγγρων.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μια απόφαση για Ποντένσε

Μεντιλίμπαρ: Γιατί άλλαξε μετά από εντολή του το πρόγραμμα του ταξιδιού στην Ουγγαρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Η λεπτομέρεια που δείχνει πως ο Βάσκος πιστεύει 100% στην πρόκριση – Τι έκανε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.