ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Και τρίτος παίκτης τελειώνει από τον Ολυμπιακό;

Τι σημαίνει αυτό και γιατί.
Μεντιλίμπαρ: Και τρίτος παίκτης τελειώνει από τον Ολυμπιακό;

Μεντιλίμπαρ: Και τρίτος παίκτης τελειώνει από τον Ολυμπιακό σε δύο εβδομάδες.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει ένα στοιχείο που δεν το έχουν συναντήσει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό (σ.σ. ίσως και ποτέ). Είναι προπονητής σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το κλαμπ.

Τι σημαίνει αυτό. Πως αν του πουν «ξέρεις αυτός μας κάνει… νερά και δεν είμαστε ζεστοί» δεν… μασάει. Το βλέπει αλλιώς.

Μεντιλίμπαρ: Και τρίτος παίκτης τελειώνει από τον Ολυμπιακό;

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί τέτοια περίπτωση στον Ολυμπιακό είναι ο Ανδρέας Ντόι. Δεν έχει υπoγράψει νέο συμβόλαιο, δεν τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί τελειώνουν όλα.

Σταθερά εκτός αποστολής των ερυθρόλευκων ο Ντόι, προφανώς όχι για αγωνιστικούς λόγους και όπως όλα δείχνουν είναι ο τρίτος παίκτης μετά τον Καμπράλ και το Ναβάρο που δεν υπολογίζεται.

Εύκολα τις έχει τέτοιες καταστάσεις ο Μεντιλίμπαρ. Δεν είναι ο προπονητής που θα βάλει τα όποια θέλω του πάνω από τον σύλλογο. Και αυτό είναι που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα ψηλά κλιμάκια. Έως τα πολύ ψηλά.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Και δεύτερο παίκτη τελειώνει σε μία εβδομάδα από τον Ολυμπιακό ο Βάσκος;

Ολυμπιακός: Τρομερή εξέλιξη για τον Έσε – Σε λίγο θα φτάσει στα ύψη η τιμή του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Και τρίτος παίκτης τελειώνει από τον Ολυμπιακό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.