ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά πριν τον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Μία ενόχληση στο δικέφαλο, φέρνει τα πάνω κάτω.
Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά πριν τον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά πριν τον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα για τον Βάσκο που πλέον πρέπει να αλλάξει τα σχέδιά του.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ υπολόγιζε τον Ομάρ Ρίτσαρντς για το αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων στον αγώνα του Γεώργιος Καραϊσκάκης με την Άστον Βίλα.

Όμως μία ενόχληση στο δικέφαλο, φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο Μεντιλίμπαρ θα χρησιμοποιήσει τον Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, με τον Ισπανό να προορίζονταν αρχικά για μπακάπ και του Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγώνα να κάνει… αλχημίες, καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι αυτός που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της άμυνας ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Ανδρέας Ντόι.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τελικά ευτυχώς που υπάρχει ο Ρέτσος στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τεράστιο το κίνητρο του Ρίτσαρντς – Δείτε το γιατί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά πριν τον κρίσιμο αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.