Η ΑΕΚ μπορεί να είναι στο βάθος του μυαλού, αλλά η κόντρα με την Μίλαν θέλει μεγάλη προσοχή. Και αυτό επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του, στην ομιλία που τους έκανε πριν πάνε στο Σαν Σίρο για την τελευταία προπόνηση. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει αν «κλέψει» τη νίκη και έχει αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια,...

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι στο βάθος του μυαλού, αλλά η κόντρα με την Μίλαν θέλει μεγάλη προσοχή. Και αυτό επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του, στην ομιλία που τους έκανε πριν πάνε στο Σαν Σίρο για την τελευταία προπόνηση.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει αν «κλέψει» τη νίκη και έχει αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια, τους «ροσονέρι» στους παίκτες του. Περιμένει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο για να έχουν μια ιστορική βραδιά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά έχουν να κάνουν με το κέντρο, όπου δίνει μεγάλη βάση. Για τον λόγο αυτό προσανατολίζεται στο παρατάξει τον Ολυμπιακό με σχήμα 4-3-3, έχοντας περισσότερο αμυντικές βλέψεις, με τις γραμμές να είναι κοντά.

Οσον αφορά τα πρόσωπα δεν αποκλείεται ο Σα να είναι κάτω από τα γκολπόστ για να τον επιβραβεύσει για τη δουλειά που κάνει, αλλά και να βοηθήσει τον Γιαννιώτη να ηρεμήσει εν όψει ΑΕΚ. Πάντως δεν είναι και απόλυτα σίγουρο αυτό!

Στην άμυνα οι Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ και Κούτρης θα αποτελέσουν την τετράδα. Είναι και οι πιο σίγουροι πως θα ξεκινήσουν. Στο κέντρο ο Γκιγιέρμε θα έχει θέση, με τους Νάτχο (υπάρχει και ο Ανδρούτσος, Γιάγια Τουρέ να συνθέτουν την τριπλέτα. Φυσικά και ο Ιβοριανός σταρ θα είναι λίγο πιο ελεύθερος. Για τους τρεις της επίθεσης δοκίμασε τον Ναουέλ στα αριστερά, τον Φετφατζίδη δεξιά και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το πρωί στη νέα ενημέρωση και ανάλυση της Μίλαν, που θα γίνει στο ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να υπάρξει και μια βόλτα στο Μιλάνο, για χαλάρωμα.