Ο Νεμάνια Γιόβιτς είναι ένα ακόμα ταλέντο που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός σε τέτοιο σημείο που να γίνεται λόγος για κίνηση.

Ο Νεμάνια Γιόβιτς είναι ένα ακόμα ταλέντο που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός σε τέτοιο σημείο που να γίνεται λόγος για κίνηση. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τα μάτια του και στην Παρτιζάν, από την αγορά της Σερβίας. Η περίπτωση του Νεμάνια Γιόβιτς είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Πολλές φορές τον έχει τσεκάρει το τμήμα σκάουτινγκ....

Ο Νεμάνια Γιόβιτς είναι ένα ακόμα ταλέντο που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός σε τέτοιο σημείο που να γίνεται λόγος για κίνηση.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τα μάτια του και στην Παρτιζάν, από την αγορά της Σερβίας. Η περίπτωση του Νεμάνια Γιόβιτς είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Πολλές φορές τον έχει τσεκάρει το τμήμα σκάουτινγκ.

Δεν είναι κάτι άγνωστο πως ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ έχει μπει στο κάδρο των «ερυθρόλευκων». Είναι στο πλαίσιο των ταλέντων που τσεκάρονται σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Τα νούμερα που έκλεισε την φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν, είναι πολύ καλά. Γιατί τα έκανε παίζοντας κυρίως ως αλλαγή. Σε 20 ματς πρωταθλήματος είχε 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ήταν η πρώτη του σεζόν στην ανδρική ομάδα της Παρτιζάν. Και για έναν 18χρονο είναι εντυπωσιακό να έχει τέτοια στατιστικά, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Υπήρξε σχετικό tweet που ανέφερε πως πλέον ο Ολυμπιακός το έχει προχωρήσει. Και πως έχει μπει στην κούρσα της απόκτησης του. Ωστόσο σε αυτό επισημαίνει πως η Φιορεντίνα είναι αυτή που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το σίγουρο σε αυτή την περίπτωση είναι πως ο Γιόβιτς έχει τσεκαριστεί από τους «ερυθρόλευκους». Βέβαια δεν αποτελεί στόχο μεταγραφής για την πρώτη ομάδα.

Αλλά είναι ένα ταλέντο που ενδιαφέρει για να γίνει ένα ακόμα δυνατό πρότζεκτ.

Διαβάστε επίσης

Φορτούνης: Η αλήθεια για την Τουρκία και ο Ολυμπιακός