Στην 7η θέση τερμάτισε η Κ-17 του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Ρεζέ.

Την 7η θέση κατέλαβε η Κ-17 του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά που ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/5) στο Ρεζέ της Γαλλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Εθνικής ομάδας της Μπουρκίνα Φάσο με σκορ 1-0, στον τελευταίο τους αγώνα στο τουρνουά. Το γκολ σημείωσε ο Γιώργος Ζαχαράκης.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλά διαστήματα στα έξι παιχνίδια που έδωσε επί γαλλικού εδάφους, αλλά δεν κατάφερε να είναι στους αγώνες των μεταλλίων, αφού ήταν κακός στη διαδικασία των πέναλτι στον προημιτελικό.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τάσος Θέος, είπε: «Ήταν μία πολύ σπουδαία εμπειρία για τα παιδιά. Αντιμετώπισαν καλές σχολές ποδοσφαίρου και ομάδες με πολύ ταλέντο. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα, αλλά δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε στα κρίσιμα σημεία. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, που σαφώς έδωσε στα παιδιά να καταλάβουν αρκετά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να σταματάς ποτέ να δουλεύεις και να ανεβαίνεις επίπεδο».

Για την ομάδα Κ-17 του συλλόγου στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (21/5).