ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Άκης τα έβαλε με τον Μάνταλο στην εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Ο Άκης Βαρδαλάκης τα έβαλε με τον Πέτρο Μάνταλο για τον πανηγυρισμό του στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.
Ο Άκης τα έβαλε με τον Μάνταλο στην εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν λογικό να σχολιαστεί από τον Άκη στην εκπομπή της Θύρας 7 στο You Tube. Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ του ο μέσος της ΑΕΚ μπροστά την εξέδρα των οργανωμένων έφερε έκρηξη.

Ο Ολυμπιακός και το τι θα κάνει ο κόσμος του από εδώ και πέρα ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης της εκπομπής. Η εκκίνηση που έκανε ο Άκης Βαρδαλάκης ήταν με την ανακοίνωση της Θύρας 7 για Χάμες, Μαρσέλο και όχι μόνο. Και πάνω σε αυτή έγινε όλη η κουβέντα στη συνέχεια.

Χολωμένος από την αγωνιστική εικόνα και αδικημένος από τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού και φάνηκε αυτό σε όλες τις κουβέντες και τις τηλεφωνικές γραμμές. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Η κίνηση του Πέτρου Μάνταλου να δείξει τη φανέλα εξαγρίωσε τη Θύρα 7 και αυτό φάνηκε και σε ότι είπε ο Άκης για τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FINAL FOUR!

Δείτε τι είπε ο Άκης για τον Μάνταλο

Αξίζει να διαβάσεις
Μαρινάκης και Καρυπίδης από φίλοι είναι πλέον απέναντι – Η επόμενη μέρα στον Άρη – Η συνεργασία με ΑΕΚ και τα «deals» με τον Παναθηναϊκό

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>