ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιβεβαίωσε το Sportime για Μπακαμπού – Ψάχνει striker ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε περισσότερες αποκαλύψεις για την περίπτωση του Σεντρίκ Μπακαμπού.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιβεβαίωσε το Sportime για Μπακαμπού – Ψάχνει striker ο Ολυμπιακός!

Ό,τι μπορούσε έκανε ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ωστόσο όπως φαίνεται δεν πρόκειται να παραμείνει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο gazzeta.gr, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει μία εξαιρετική πρόταση στον παίκτη, ο οποίος ήταν αρκετά αναβλητικός.

Μάλιστα προέκυψε και το θέμα με την ΑΕΚ, που σας είχε αποκαλύψει το Sportime και στη συνέχεια φυσικά η πρόταση από τα Εμιράτα, που αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πλέον ο Σεντρίκ Μπακαμπού όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν, μιας και ο Ολυμπιακός όπως σας είχαμε αναφέρει δεν πρόκειται να τον περιμένει άλλο.

Η αναζήτηση για επιθετικό έχει αρχίσει, προκειμένου να αντικατασταθεί ο πρώτος σκόρερ της Super League 1 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει σηκώσει… μανίκια για τα καλά και εκτός από το θέμα του προπονητή, πρέπει να εξετάσει και κάθε περίπτωση παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετές υποθέσεις… ανοιχτές και πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να τις κλείνει.

Πηγή: Upopsi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιβεβαίωσε το Sportime για Μπακαμπού – Ψάχνει striker ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.