ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ και το σενάριο ο Καμπιάσο να πάρει ρόλο… Βίκτορ στον Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι πιθανό να πάρει θέση δίπλα του.
Ο Μίτσελ και το σενάριο ο Καμπιάσο να πάρει ρόλο… Βίκτορ στον Ολυμπιακό!

Ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει λογική με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό της ομάδας του Πειραιά. Πολύ πιθανό να πάρει ρόλο δίπλα του και ο Εστέμπαν Καμπιάσο που ήταν μέσα στους υποψηφίους.

Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που έχει πολλά καλά θετικά στοιχεία. Η προσωπικότητά του, ο τρόπος που απευθύνεται στους παίκτες, η δυνατότητά του να τους προετοιμάζει για τα μεγάλα παιχνίδια, το ότι υπήρξε αρχηγός της Ρεάλ στο παρελθόν. Σε ένα ρόστερ γεμάτο αστέρες αυτό είναι αρκετά σημαντικό.

Όλα ρόδινα δεν είναι βέβαια. Όχι μόνο στον Μίτσελ, σε κάθε προπονητή. Έχει και τα αρνητικά του. Ο 59χρονος τεχνικός του αρέσει να ασχολείται με το HR της ομάδας του, να αναλύει τα μεγάλα ματς, αλλά τη… λάντζα, θέλει να την κάνουν οι συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο πως από τη στιγμή που αποχώρησε ο Βίκτορ από το πλευρό του, άλλαξε και η εικόνα του Ολυμπιακού. Διότι, αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε την αρχή του τέλους στη συνεργασία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Μίτσελ.

Ο Καμπιάσο μπορεί να «θωρακίσει» τον Μίτσελ

Αυτό το έλλειμμα, αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι, το γνωρίζουν από πρώτο χέρι στον Ολυμπιακό. Και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι σε συζητήσεις να αναλάβει πόστο στην ομάδα του Πειραιά. Ποιος θα είναι αυτός, δεν είναι ξεκάθαρο.

Πρόθεση πάντως της διοίκησης της ομάδας είναι να μην αφήσουν μόνο του, σε κανένα σημείο τον Μίτσελ. Ο Καμπιάσο είναι ο κατάλληλος γι αυτή τη δουλειά. Διότι, προσφάτως πήρε το δίπλωμα προπονητικής του, δεν έχει… σκοτώσει ακόμα τον παίκτη μέσα του, άρα μπορεί να είναι κοντά (και σε ηλικία) με κάποιους παίκτες, είναι επισης ισχυρή προσωπικότητα με πέρασμα από τη Ρεάλ.

Ο Καμπιάσο επίσης τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει διευρύνει τις επαφές του και τα «κονέ» του γενικότερα. Με ορμητήριο το Μιλάνο που είναι η μόνιμη κατοικία του έχει όλα όσα χρειάζονται για τον σχεδιασμό και καταρτισμό μιας ομάδας. Με άλλα λόγια, στον Ολυμπιακό και θέλουν να έχει λόγο στην προπόνηση, αλλά και σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Διπλός ρόλος…

Αυτό θα συζητηθεί απόψε το βράδυ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με τον Μίτσελ γι’ αυτό το σενάριο. Διότι, ο Μίτσελ έχει δικό του βοηθό, ο Καμπιάσο θα ήθελε διευρυμένο ρόλο, αλλά με καλή διάθεση λύσεις βρίσκονται.

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Πασχαλάκης από τον Ολυμπιακό

Αυτή είναι η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη γυναίκα του Μίτσελ που τον έφερε στον ίσιο δρόμο

Γλέντι στο Twitter με την πρόσληψη Μίτσελ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μίτσελ και το σενάριο ο Καμπιάσο να πάρει ρόλο… Βίκτορ στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…