Μίτσελ: Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι πιθανό να πάρει θέση δίπλα του. Σε ρόλο Βίκτορ.

Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι πιθανό να πάρει θέση δίπλα του.

Ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει λογική με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό της ομάδας του Πειραιά. Πολύ πιθανό να πάρει ρόλο δίπλα του και ο Εστέμπαν Καμπιάσο που ήταν μέσα στους υποψηφίους.

Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που έχει πολλά καλά θετικά στοιχεία. Η προσωπικότητά του, ο τρόπος που απευθύνεται στους παίκτες, η δυνατότητά του να τους προετοιμάζει για τα μεγάλα παιχνίδια, το ότι υπήρξε αρχηγός της Ρεάλ στο παρελθόν. Σε ένα ρόστερ γεμάτο αστέρες αυτό είναι αρκετά σημαντικό.

Όλα ρόδινα δεν είναι βέβαια. Όχι μόνο στον Μίτσελ, σε κάθε προπονητή. Έχει και τα αρνητικά του. Ο 59χρονος τεχνικός του αρέσει να ασχολείται με το HR της ομάδας του, να αναλύει τα μεγάλα ματς, αλλά τη… λάντζα, θέλει να την κάνουν οι συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο πως από τη στιγμή που αποχώρησε ο Βίκτορ από το πλευρό του, άλλαξε και η εικόνα του Ολυμπιακού. Διότι, αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε την αρχή του τέλους στη συνεργασία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Μίτσελ.

Ο Καμπιάσο μπορεί να «θωρακίσει» τον Μίτσελ

Αυτό το έλλειμμα, αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι, το γνωρίζουν από πρώτο χέρι στον Ολυμπιακό. Και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι σε συζητήσεις να αναλάβει πόστο στην ομάδα του Πειραιά. Ποιος θα είναι αυτός, δεν είναι ξεκάθαρο.

Πρόθεση πάντως της διοίκησης της ομάδας είναι να μην αφήσουν μόνο του, σε κανένα σημείο τον Μίτσελ. Ο Καμπιάσο είναι ο κατάλληλος γι αυτή τη δουλειά. Διότι, προσφάτως πήρε το δίπλωμα προπονητικής του, δεν έχει… σκοτώσει ακόμα τον παίκτη μέσα του, άρα μπορεί να είναι κοντά (και σε ηλικία) με κάποιους παίκτες, είναι επισης ισχυρή προσωπικότητα με πέρασμα από τη Ρεάλ.

Ο Καμπιάσο επίσης τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει διευρύνει τις επαφές του και τα «κονέ» του γενικότερα. Με ορμητήριο το Μιλάνο που είναι η μόνιμη κατοικία του έχει όλα όσα χρειάζονται για τον σχεδιασμό και καταρτισμό μιας ομάδας. Με άλλα λόγια, στον Ολυμπιακό και θέλουν να έχει λόγο στην προπόνηση, αλλά και σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Διπλός ρόλος…

Αυτό θα συζητηθεί απόψε το βράδυ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με τον Μίτσελ γι’ αυτό το σενάριο. Διότι, ο Μίτσελ έχει δικό του βοηθό, ο Καμπιάσο θα ήθελε διευρυμένο ρόλο, αλλά με καλή διάθεση λύσεις βρίσκονται.

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Πασχαλάκης από τον Ολυμπιακό

Αυτή είναι η κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη γυναίκα του Μίτσελ που τον έφερε στον ίσιο δρόμο

Γλέντι στο Twitter με την πρόσληψη Μίτσελ