ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κερδίζει πόντους για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανεβαίνει στη λίστα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Τι ισχύει για τον Ισπανό προπονητή.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κερδίζει πόντους για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για το θέμα του προπονητή. Το Sportime σας ανέλυσε τα δεδομένα για το που βρίσκεται το θέμα του επόμενου «ερυθρόλευκου» κόουτς. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοιάζει να κερδίζει πόντους όσο περνούν οι ώρες.

Ο Μπορδαλάς είναι αυτός που έχει πάρει κεφάλι. Αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ, είναι και ο άνθρωπος που θα ήθελε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους Ισπανούς. Ο 59χρονος τεχνικός έχει την πρόταση της Χετάφε , η οποία θέλει να τον κρατήσει και χρειάζεται λίγο χρόνο. Χρόνο όμως, ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτή τη στιγμή.

Ο Αντόνιο Κορδόν, ιδανικά, θα ήθελε την Δευτέρα να έχει το «οκ» του επόμενου προπονητή της ομάδας του Πειραιά. Έτσι ώστε εντός εβδομάδας να τελειώσουν τα όποια διαδικαστικά και να πιάσει δουλειά σε όλα τα επίπεδα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο χρόνος πλέον δεν είναι σύμμαχος και τα θέματα που πρέπει να «τρέξει» το ισπανικό δίδυμο, Κορδόν και νέος τεχνικός, είναι πάρα πολλά. Και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιουνίου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αρχίσει να κερδίσει πόντους. Διότι, είναι ελεύθερος και ο Ολυμπιακός φαντάζει για τον ίδιο εξαιρετική προοπτική. Σε σχέση μάλιστα με τον Πέπε Μπορδαλάς έχει το πλεονέκτημα του πιο νεαρού της ηλικίας. Αρέσει στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ένα πιο νεαρός προπονητής. Ο Μαρτίνεθ είναι 42 ετών να θυμίσουμε. Βέβαια, κοντά σε αυτό το ηλικιακό πλαίσιο είναι και οι Καγέχα, Κρέσπο.

Ασφαλώς όμως δεν είναι αυτό το μόνο κριτήριο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένας τεχνικός που προσπάθησε να παίξει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, σε ομάδες που δεν ήταν εύκολο να το κάνει. Άλλες φορές πέτυχε, άλλες όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοιάζει ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Με άλλα λόγια, ίσως είναι ο εκλεκτός αν τελικά δεν μπορέσει ο Μπορδαλάς να απαντήσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…