Sportime

Ο Συλαϊδόπουλος πήρε τον Παπακανέλλο στη Ρίο Άβε για να τον κάνει καλύτερο

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο νέος προπονητής της Ρίο Άβε.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Συλαϊδόπουλος πήρε τον Παπακανέλλο στη Ρίο Άβε για να τον κάνει καλύτερο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αντώνης Παπακανέλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Άβε, καθώς ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν στον πορτογαλικό σύλλογο. Η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ολυμπιακού για την απόκτηση αγωνιστικών παραστάσεων από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο νέος προπονητής της Ρίο Άβε, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος πιστεύει πολύ στον 20χρονο μέσο και θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε κομβική μονάδα για την ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Παπακανέλλου από την παρουσία του στις ακαδημίες του Ολυμπιακό και το πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και θεωρεί ότι ταιριάζει ιδανικά στο πλάνο του.

Για τον Παπακανέλλο, αυτή είναι μια σημαντική πρόκληση ώστε να δοκιμαστεί σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και να επιστρέψει πιο ώριμος στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός για Σεν Μαξιμέν: Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Δεν έχει εξτρέμ και έρχεται Champions League – Τώρα που… μιλάμε κάτι δεν έχει πάει καλά στον ερυθρόλευκο προγραμματισμό

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα