Ο Βέλγος μέσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, έριξε πυρά στους «ερυθρόλευκους» αναφέροντας μια ιστορία που τον άφησε έντονα ενοχλημένο

Ο Οτζίτζα Οφόε ήταν ένας από τους πολλούς που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Πλήρωσε το τίμημα της άσχημης περσινής σεζόν. Ο Βέλγος άσος, εξιστόρησε όσα πέρασε, σε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν νόμιμο.

Πιο συγκεκριμένα ο Οφόε παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Het Nieuwsblad». Σε αυτή αναφέρθηκε σε κάποια από τα περιστατικά που του συνέβησαν.

«Για δύο μήνες έκαναν μόνος μου προπονήσεις. Μαζί με έναν Βραζιλιάνο (σ.σ. τον Σεμπά). Μια φορά την εβδομάδα μας επέτρεπαν να κάνουμε προπόνηση με μπάλα. Κάτι που ήταν δραματικό», είπε μεταξύ άλλων ο Οφόε.

Έδωσε και συνέχεια όμως, αναφέροντας σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό: «Ένα πρωί στις 8 μου έστειλαν mail, πως στις 9 έπρεπε να συναντηθώ με τον πρόεδρο. Όμως εγώ είδα αυτό το mail στις 10. Έπειτα μου έβαλαν πρόστιμο 10.000 ευρώ. Αυτό προφανώς δεν ήταν νόμιμο. Γι΄ αυτό και μίλησα με έναν δικηγόρο, για να το εξηγήσω τι συνέβη».

Για το τέλος άφησε να εννοηθεί πως δεν έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες των δύο πλευρών!

Ο Οφόε, για το περιστατικό, που ισχυρίζεται πως συνέβη, έκανε λόγο πως δεν πέρασε καλά στον Ολυμπιακό.

Και ότι ήταν η πιο άσχημη περίοδος στην καριέρα του. Ο 28χρονος άσος ήταν από τις πλέον «θορυβώδεις» μεταγραφές των Πειραιωτών, το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα έγινε ένα σήριαλ για να αποκτηθεί από την Λέγκια Βαρσοβίας. Ήταν ο παίκτης, που είχε βάλει ψηλά στις λίστα, με τις μεταγραφές, ο Μπέσνικ Χάσι.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Λέγκια Βαρσοβίας, όπου τη σεζόν 2017-18, ο Οφόε αναδείχθηκε σε κορυφαίο παίκτη της ομάδας.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να «δέσει». Ήταν και μια άσχημη σεζόν, γενικότερα, για την ομάδα. Πέρασαν πολλά οι «ερυθρόλευκοι», που αποδείχθηκε πως ο σχεδιασμός, δεν ήταν ο κατάλληλος.