Στο Ζέεφελντ θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα σε Λάνγκενφελντ και Ζέεφελντ για το πρώτο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, αλλά στο νήμα κερδίζει το δεύτερο!

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν το λεγόμενο ως καλό εισιτήριο του Europa League και θα δώσουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους για τη νέα σεζόν στις 9 Αυγούστου. Η καλοκαιρινή προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα θα «πετάξει» για το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις 25 Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα). Και όλα δείχνουν πως οι βάσεις για τη νέα ομάδα θα μπουν στο γνώριμο Ζέεφελντ!

Ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του Λάνγκενφελντ, εκεί που είχε πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό για τους Πειραιώτες να εξασφαλίσουν το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας πριν από δύο χρόνια. Έτσι, ο σύλλογος κατέφυγε στη σίγουρη λύση του Ζέεφελντ. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, το Γκενκ είναι και πάλι ο πιθανότερος προορισμός, αλλά εξετάζονται και άλλα προπονητική κέντρα στην Ευρώπη.

Για όλα αυτά, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.