Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον χρόνο που περνάει να είναι εποικοδομητικός και για τις δύο πλευρές, χωρίς να βιάζονται για τις εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός και ο Ελ Αραμπί έχουν έρθει προ πολλού κοντά για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον χρόνο που περνάει να είναι εποικοδομητικός και για τις δύο πλευρές, χωρίς να βιάζονται για τις εξελίξεις.

Από την περασμένη εβδομάδα υπήρξε σενάριο για έλευση του εκπροσώπου του Ελ Αραμπί, αυτές τις μέρες, στην Αθήνα. Για να έχει από κοντά επαφές. Ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς κάνει επαφές και διαδικτυακά! Αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι για φυσική παρουσία. Επίσης και η πλευρά του Μαροκινού δεν αφήνει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες. Και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν!

Το Sportime έχει αποκαλύψει πότε ξεκίνησε η επικοινωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί. Με το κλίμα να είναι άκρως θετικό αφού και οι δύο θέλουν να τα βρουν και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως υπάρχει διάθεση να ξεπεραστούν τα όποια μικροεμπόδια και να μπουν υπογραφές σε επέκταση συμβόλαιο. Και όσοι έχουν γνώση του θέματος έχουν να λένε πως δύσκολα δεν θα γίνει αυτό.

Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο και η οικογένεια

Η επιθυμία του 34χρονου μπόμπερ είναι να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών και μάλιστα κλειστό. Για το τελευταίο μπορεί να βάλει και… νερό στο κρασί του. Δηλαδή να υπάρξει αυτόματη ανανέωση του δεύτερου έτους με συμμετοχές. Κάτι συνηθισμένο.

Τώρα για τα χρήματα είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να έχει ο Μαροκινός το πλέον ακριβό συμβόλαιο, όπως έχει τώρα. Που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Δεν είναι ούτε αυτό θέμα. Γιατί θα υπάρξουν μπόνους που μπορούν να αυξήσουν τα χρήματα που θα έχει να λαμβάνει.

Το σίγουρο είναι πως ο Ελ Αραμπί δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και την Αθήνα. Η οικογένεια του έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά και είναι πρώτη της επιλογή η παραμονή. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Κατά συνέπεια αναμένεται να βρεθεί, ίσως και σύντομα, η άκρη για τον Ελ Αραμπί. Ο εκπρόσωπος του, που είναι και σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων, δεν είναι εύκολος. Θέλει να παίρνει το καλύτερο για τον Ελ Αραμπί. Αλλά και εκείνος φέρεται να είναι θετικός στις επαφές που έχουν ήδη γίνει…

Το άλλο θετικό έχει να κάνει με την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα κληθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Κάτι που τον ίδιο, αν συμβεί, δεν θα τον ενοχλήσεις ιδιαίτερα.