Sportime

Ολυμπιακός: Αυτοί οι δύο μικροί δεν βγαίνουν από την αποστολή

Η απόφαση για ενεργοποίηση των μικρών είναι δεδομένη στον Ολυμπιακό και δεν θα αλλάξει.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Αυτοί οι δύο μικροί δεν βγαίνουν από την αποστολή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τη Λαμία, με δύο μικρούς να είναι μέσα σε αυτή.

Πρόκειται για τους Μουζακίτη και Κωστούλα, οι οποίοι φαίνεται πως δεν... βγαίνουν από την αποστολή του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά και στους πέντε παίκτες από την Ακαδημία του, με τους Κουτσίδη, Μπακούλα και Παπακανέλλο να βρίσκονται εκτός αποστολής, όμως μην ξεχνάμε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Βραζιλία και έπαιξαν στον τελικό του διηπειρωτικού Κ20 με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Μάλιστα, ο Παπακανέλλος ήταν άρρωστος ενώ οι Μπακούλας και Κουτσίδης χρειάζονται διαχείριση.

Η απόφαση για ενεργοποίηση των μικρών είναι δεδομένη στον Ολυμπιακό και δεν θα αλλάξει.

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπι, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας η αποστολή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τα λόγια του Μεντιλιμπαρ που όποιος παίκτης δεν πάρει στα σοβαρά θα έχει πρόβλημα

Ολυμπιακός: Και να που ο Μαρινάκης θα βρει μπροστά του τον πρόεδρο της Μπράγκα που του έσπασε τα νεύρα

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα