Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Τόμας Βάτσλικ και αναμένεται να ολοκληρώσει με την απόκτηση του, το αργότερο έως την Τρίτη, αφού τα διαδικαστικά, πήραν παραπάνω χρόνο, από ό,τι συνηθίζεται.

Ο Ολυμπιακός το προχωράει για την απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάτι με τις ιατρικές του εξετάσεις, βάζοντας ένα τέλος σε σενάρια που προέκυψαν το μεσημέρι.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Τόμας Βάτσλικ και αναμένεται να ολοκληρώσει με την απόκτηση του, το αργότερο έως την Τρίτη, αφού τα διαδικαστικά, πήραν παραπάνω χρόνο, από ό,τι συνηθίζεται.

Υπήρξαν διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι της Δευτέρας. Πως ο Ολυμπιακός έχει θέματα με τον Τόμας Βάτσλικ και τις ιατρικές του εξετάσεις. Κάτι που προήλθε και από τον Σαλίμ Αράς. Ο συνεργάτης του Πιερ Ισά, στο μανατζερικό γραφείο, που έχει κάνει δουλειές με τους Πειραιώτες.

Αλλά η σχέση των δύο πλευρών δεν είναι καλές, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό αυτό που ανέφερε ο Αράς. Πως ο Βάτσλικ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και κόπηκε. Αφήνοντας αιχμές και για τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ, που έχει Ολυμπιακός, τον Φρανσουά Μοντέστο.

‘Ενα tweet που πάντως σβήστηκε στην πορεία από τον συνεργάτη του Πιερ Ισά.

Ωστόσο η αλήθεια με τον 32χρονο τερματοφύλακα έχει ως εξής. Πως περνάει από εξονυχιστικές εξετάσεις. Οι οποίες ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι.

Και δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξετάσεις είναι πολλές και συνεχίζονται.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε κάποια εμπλοκή. Ο Τόμας Βάτσλικ ήρθε στην Αθήνα χθες το μεσημέρι. Και η πρώτη του δήλωση ήταν πως ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Τα πάντα είναι συμφωνημένα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2 ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του. Με τις ετήσιες απολαβές του να είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η ανακοίνωση μαζί με τις δηλώσεις του να γίνουν το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Ο Ζόρζε Μέντες στο κόλπο για Ρόνι Λόπες – Ποια η πρόταση στη Σεβίλλη

Φάνης Χριστοδούλου: Τα νεότερα για το ατύχημα και την κατάσταση της υγείας του

Κλειστοί χώροι: Οριστικό! Μόνο με εμβολιασμένους!