Ολυμπιακός

Με την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο...

Κατά τη διάρκεια του ματς που είχε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ υπήρξε ένα περιστατικό με τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο ξεκίνημά του στο 46′, τραυματίστηκε ο Σισέ και ο Ολυμπιακός αμέσως ετοιμάστηκε για να γίνει αλλαγή ο παίκτης.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ…

Ο Σισέ πήγε να διώξει την μπάλα και το αριστερό του πόδι γλίστρησε στον αγωνιστικό χώρο. Φάνηκε μάλιστα σαν να του γυρνά το γόνατο!

Κάτι το οποίο αν όντως ισχύει κινδύνεψε με μεγάλη ζημιά ο Σισέ. Αμέσως έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αφού ένιωσε ενόχληση. Μπήκε ο Χρήστος Θέος στο γήπεδο για να εξετάσει τον παίκτη.

Αμέσως πήγε και είδε το γόνατο του αμυντικού από τη Σενεγάλη. Ανησύχησε ο γιατρός και φάνηκε αυτό από τις αντιδράσεις του. Μάλιστα αρχικά έκανε νόημα στον πάγκο για να γίνει αλλαγή ο παίκτης.

Ο Σισέ όμως αντέδρασε και είπε ότι δεν βγαίνει και ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται!

Χαρακτηριστική μάλιστα η κίνηση του γιατρού να παρακαλάει τον παίκτη να βγει από το ματς για να μην πάθει καμία ζημιά. Σηκωθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ να του ζητήσει να βγει, αλλά ο Σισέ δεν άλλαζε απόφαση.

Έτσι συνέχισε και έβγαλε κανονικά όλο το ματς.

Το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» όμως δεν έμεινε ήρεμο. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα ο Σισέ πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει ζημιά στο γόνατό του ο παίκτης ή είναι όλα καλά.

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος τονίζει συνεχώς ότι αισθάνεται καλά και δεν έχει τίποτα.