Ο Ολυμπιακός μαζεύει ταλέντα για την δεύτερη ομάδα, με τελευταία αποκτήματα να είναι αυτά των Αλμίρ Κλίτσα μαι Καρίμ Ελ Ντεμπές.

Δύο ακόμα προσθήκες νεαρών έκανε ο Ολυμπιακός για την δεύτερη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός μαζεύει ταλέντα για την δεύτερη ομάδα, με τελευταία αποκτήματα να είναι αυτά των Αλμίρ Κλίτσα μαι Καρίμ Ελ Ντεμπές.

Μεταγραφές σε όλες τις ομάδες του κάνει ο Ολυμπιακός. Οι τελευταίες αφορούν την δεύτερη ομάδα. Πιο συγκεκριμένα στο Ρέντη βρίσκεται εδώ και μέρες ο Αλμίρ Κλίτσα. Ενώ έρχεται για να ξεκινήσει προπονήσεις και ο Καρίμ Ελ Ντεμπές. Φυσικά θα περάσουν από τον έλεγχο και του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κλίτσα είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο Ολυμπιακός τον έχει φέρει μέρες στην Ελλάδα. Κάνεικ προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και γι’ αυτή προορίζεται. Υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Είναι από το Μαυροβούνιο με ρίζες από το Λουξεμβούργο. Έχει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές του Μαυροβουνίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ντουντελάνζ. Στην συνέχεια πήγε στην Ζενές Ες από όπου και τον απέκτησαν οι Πειραιώτες.

Μπορεί να αγωνιστεί και σανμ αριστερός εξτρέμ, ενώ σε συνολικά 74 ματς με την Ζενές Ες είχε 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Μια ακόμα κίνηση από αυτές που συνηθίζουν να κάνουν οι πρωταθλητές, σχετικά με ταλέντα που αποτελούν στοίχημα για το αν θα βγουν.

Στο μεταξύ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Καρίμ Ελ Ντεμπές. Ο Αιγύπτιος αριστερός μπακ είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην Ουάντι Ντέγκλα της πατρίδας του.

Πρόσφατα κατέγραψε και τις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Αιγύπτου. Πρόκειται για έναν ακόμα παίκτη που θα έρθει για την δεύτερη ομάδα.

Γενικά ο Ολυμπιακός βαδίζει στα χνάρια των μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού. Φέρνει παίκτες που έχει παρακολουθήσει το τμήμα σκάουτινγκ. Για να τους χρησιμοποιήσει στην δεύτερη ομάδα και αν δείξουν καλά δείγματα θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα.

Αναμένεται να γίνουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις καθώς ο Ολυμπιακός Β’ δημιουργήθηκε έχοντας αυτό το σκοπό. Να γίνει ο προθάλαμος για νεαρούς παίκτες, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα. Η αρχή έγινε φέτος με την δημιουργία της συγκεκριμένης ομάδας.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο