ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Από το Champions League περίμενε τα λεφτά φέτος όμως από αλλού θα τα πάρει

Πώς μπορούν οι ερυθρόλευκοι να δουν χρήματα στα ταμεία τους που δεν τα... περίμεναν ή για την ακρίβεια τα είχαν ξεγράψει;
Oλυμπιακός: Από το Champions League περίμενε τα λεφτά φέτος όμως από αλλού θα τα πάρει

Oλυμπιακός: Από το Champions League περίμεναν τα λεφτά φέτος οι ερυθρόλευκοι όμως από αλλού θα τα πάρουν και δεν θα είναι και λίγα.

Ο Ολυμπιακός φέτος είχε (σ.σ. τελευταία έδειξε αντίδραση) μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Πρώτα ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League, μετά ο αποκλεισμός στο Europa League από την συνέχεια στην επόμενη φάση, ακόμα και το Conference League, άφησε τον Ολυμπιακό με μόνο στόχο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς (στην τρίτη είναι ο ΠΑΟΚ επίσης με 25) και 12 βαθμούς πίσω από τον εκπληκτικό φέτος, πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (με 37 βαθμούς και αήττητος).

Ο Ολυμπιακός, εκτός από πρεστίζ, έχασε και πολλά λεφτά από την φετινή απογοητευτική πορεία του στην Ευρώπη.

Η χασούρα στον Ολυμπιακό από τους αποκλεισμούς στην Ευρώπη θα μπορούσε να υπολογιστεί ακόμα και στα 20 εκατ. ευρώ, (σ.σ. αν οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούσαν φέτος ίδιες επιδόσεις με αυτές τις προηγούμενης χρονιάς στην Ευρώπη).

Πώς όμως μπορούν οι ερυθρόλευκοι να δουν χρήματα στα ταμεία τους που δεν τα… περίμεναν ή για την ακρίβεια τα είχαν ξεγράψει;

Διαβάστε περισσότερα στο upopsi.gr

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ