ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αριστερός μπακ μόνο από την Ευρώπη!

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ καλές περιπτώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά για να καλύψουν το κενό του Κώστα Τσιμίκα, αν πουληθεί
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ, έχοντας κοιτάξει καλές περιπτώσεις από την Ευρώπη και δεν θα πάει σε πείραμα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν στον σχεδιασμό τους, την κάλυψη του κενού, αν δημιουργηθεί, με παίκτη που δεν αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Γιατί το πρώτο μειονέκτημα είναι πως θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει χρόνο για να προσαρμόσει παίκτες.

Διαβάστε επίσης – Μαρτίνς: Μόνο… 1,5 παίκτες του κάνουν από Ελλάδα!

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει γρήγορα, σε σχέση με αυτή που αναβλήθηκε, και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δύσκολες.

Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί αριστερό μπακ, το οποίο θα μπει άμεσα να παίξει.

Επίσης ο Ολυμπιακός, στα μεταγραφικά του πλάνα, για την συγκεκριμένη θέση, θέλει έναν έμπειρο, που μάλιστα δεν θα είναι μεγάλο το οικονομικό κόστος.

Γιατί υπάρχει και ο Λεονάρντο Κούτρης. Πάνω στον οποίο θα επενδύσει εκ νέου. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Είναι δεδομένο πως θα ανανεωθεί.

Ο Ολυμπιακός θα στηρίξει τον Λεονάρντο Κούτρη, που τώρα ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα, σχετικά με την εγχείρηση χιαστού, που έκανε.

Θα περιμένει να γυρίσει στην δράση και να τον βάλει στο… παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Τί ζήτησε ο Μαρτίνς

Κατά συνέπεια ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση πώλησης του Τσιμίκα (γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσει), θα πάει με έναν έμπειρο αριστερό μπακ, συν τον Κούτρη.

Αυτό είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Οσο για την λίστα, με τους αριστερούς μπακ, που ενδιαφέρουν, όπως έχει γράψει και το Sportime, σε αυτή βρίσκεται ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τα όσα συμβαίνουν με τον Αργεντινό άσο και τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να κάνει την κίνηση του, αν φυσικά χωρίσουν οι δρόμοι του με τους «πράσινους».

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει καλές περιπτώσεις από Γαλλία, αλλά και από Βέλγιο, Ολλανδία. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα και στα πρωταθλήματα των συγκεκριμένων χωρών.

Κάτι που οικονομικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους συλλόγους. Και για να μπορέσουν να καλύψουν ζημιές, θα κοιτάξουν να πουλήσουν.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ