Ολυμπιακός

Τι πραγματικά σκέφτηκε ο Ολυμπιακός με τον Φωστήρα...

Πέρα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ο Ολυμπιακός, «τρέχει» και το θέμα με την ομάδα Β’.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπου θα συμμετέχει η ομάδα Β’.

Μέσα σε όλα ακούστηκε και το θέμα του Φωστήρα. Να έπαιρναν οι «ερυθρόλευκοι» το ΑΦΜ της ομάδας του Ταύρου και να προχωρούσαν στη Super League 2.

Ένα θέμα όμως το οποίο επί της ουσίας δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οι Πειραιώτες είχαν σκεφτεί να κάνουν κάτι τέτοιο σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το πρότζεκτ των ομάδων Β’.

Και πάλι όμως όχι να γινόταν ο Φωστήρας Ολυμπιακός Β’, αλλά να πήγαιναν παίκτες της ομάδας του Πειραιά στους Ταυριώτες, για να έπαιρναν χρόνο συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα με πρώτες ομάδες. Όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια, όταν είχαν δοθεί ως δανεικοί στον Φωστήρα οι Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Γκίνο, Λύρας.

Μάλιστα τότε ο Φωστήρας με την ενίσχυση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών είχε μπει στα πλέι οφ ανόδου για τη Super League, όμως δεν τα κατάφερε.

Πλέον από τη στιγμή που προχωρά το πρότζεκτ των ομάδων Β’, δεν υπάρχει θέμα Φωστήρα αφού θα μπουν στη Super League 2 ομάδες Β’…