ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Μεντιλίμπαρ

Όμως είπαμε, ο Μεντιλίμπαρ έχει τον δίκο του τρόπο σκέψης.
Ολυμπιακός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ την Τρίτη.

Ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς με την Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, όμως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει το απόλυτα δικό του σκεπτικό.

Τι έκανε λοιπόν την Τρίτη; Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού (;).

Ο Βάσκος είχε κάνει την Δευτέρα, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αρκετές συνομιλίες με τους παίκτες των ερυθρόλευκων, οι οποίοι για δεύτερη φορά είχαν ρεπό όμως πήγαν στο Ρέντη για να τους μιλήσει ο προπονητής τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα με τους Ούγγρους.

Τότε, μόλις τους μίλησε για το παιχνίδι και τους έκανε και τις απαραίτητες… παρατηρήσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τους παίκτες πως την Τρίτη δεν θα έχουν προπόνηση.

Δεν έχει… ξαναγίνει να δίνεται ρεπό στους παίκτες, πριν από τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς.

Όμως είπαμε, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει το δικό του τρόπο σκέψης.

Δεν ήθελε οι παίκτες να παραμείνουν χωρίς ρεπό για άλλη μία εβδομάδα, καθώς τα δύο προηγούμενα τα είχαν χάσει λόγω της ανάλυσης που ήθελε να τους κάνει.

Πάντως να σημειωθεί πως παρά την χαρούμενη… ατμόσφαιρα για τα δύο τελευταία αποτελέσματα των ερυθρόλευκων (σ.σ. 1-0 επί των Ούγγρων και 1-4 επί του ΠΑΟΚ) ο Μεντιλίμπαρ συμπεριφέρεται σαν να… έχασε ο Ολυμπιακός και στα δύο και κάνει συνεχώς συζητήσεις στους παίκτες του για τα λάθη τους, εξηγώντας τους τι θέλει από αυτούς.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον Βάσκο

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει παίκτες του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.