ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δείτε ποιος βγήκε ενισχυμένος από τις εξελίξεις με Μαρτίνς – Σε αυτον τα κλειδιά

Ο νέος Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού το είπε ξεκάθαρα κατά την παρουσίασή του. Όμως τότε λίγοι το καταλάβαν.
Ολυμπιακός: Δείτε ποιος βγήκε ενισχυμένος από τις εξελίξεις με Μαρτίνς – Σε αυτον τα κλειδιά

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι κάτοικος Πειραιά πια, με την θέση του στον πάγκο των ερυθρόλευκων να έχει πάρει ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο νέος Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού το είπε ξεκάθαρα κατά την παρουσίασή του. Όμως τότε λίγοι το καταλάβαν.

Τώρα, όσο περνάνε οι μέρες και ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού προχωρά, γίνεται όλο και πιο κανατονοητό σε ποιον έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα κλειδιά της ομάδας στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά ποιος είναι αυτός που έχει αναλάβει να τρέξει τις εξελίξεις.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Γάλλος Κριστιάν Καρεμπέ.

Όσοι ακούσατε την πρώτη δήλωση του Κάρλος Κορμπεράν ως προπονητή του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα. Ευχαριστώ τον Κριστιάν Καρεμπέ είπε.

Στο Γάλλο λοιπόν έχει πέσει αυτή την στιγμή το βάρος για την δημιουργία του νέου Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Δείτε ποιος βγήκε ενισχυμένος από τις εξελίξεις με Μαρτίνς – Σε αυτον τα κλειδιά

Για όσους θυμούνται, ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν αυτός που επέμενε πριν από τέσσερα χρόνια για την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς. Το ίδιο και τώρα.

Για πάνω από τρία χρόνια η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς ήταν η ενδεδειγμένη(σ.σ. τον τελευταίο ένα χρόνο όμως άρχισε η αμβισβήτηση). Το ίδιο ελπίζουν στην ομάδα του Πειραιά να συμβεί και με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για συνομιλίες του Ολυμπιακού με τον Ζουλιέν Φουρνιέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Φουρνιέ (σ.σ. δεν είναι τυχαίο πως είναι Γάλλος) πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας ως τεχνικός διευθυντής της Νις. Όμως διαφορά στον στρατηγικό σχεδιασμό της Νις με την διοίκηση της ομάδας, οδήγησε τον Φουρνιέ να υποβάλει την παραίτησή του.

Για όσους αναρωτιούνται, αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον επίσημα, τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή τον κατέχει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Διαβάσατε όμως εδώ στο Sportime ότι ο Βασίλης Τοροσίδης ουσιαστικά είναι ανενεργός την συγκεκριμένη περίοδο, όπου αναμένει από τον Ολυμπιακό να τον ενημερώσει για τη νέα του θέση στον οργανισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτό φοβούνται με τον Κορμπεράν – Έχει ξανασυμβεί

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν το πήρε απόφαση – Αυτοί φεύγουν, αυτοί πρέπει να έρθουν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δείτε ποιος βγήκε ενισχυμένος από τις εξελίξεις με Μαρτίνς – Σε αυτον τα κλειδιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.