Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία των επαφών με την Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να έρθουν οι εξελίξεις.

Η κίνηση του Σεμέδο που έδειξε πως περιμένει να τα βρουν Ολυμπιακός και Πόρτο, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία των επαφών με την Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να έρθουν οι εξελίξεις.

Εξελίξεις που μπορεί κάποιοι να προδικάζουν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος. Ο Ολυμπιακός πάντως θέλει να παραχωρήσει τον Σεμέδο και η Porto είναι η ομάδα που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον.

Ο 27χρονος στόπερ προς το παρών κάνει και ατομικές προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος. Βέβαια πόσο έτοιμος μπορεί να είναι αγωνιστικά, όταν μετράει μόλις ένα 90λεπτο από τον Αύγουστο.

Και είναι αυτό στο κύπελλο με τον Λεβαδειακό, όπου μπορεί να σκόραρε, ωστόσο απογοήτευσε με την εικόνα του.

Βέβαια και ο ίδιος περιμένει να γυρίσει στην δράση. Γιατί στην επικαιρότητα μπήκε ο Σεμέδο και για το θέμα με την σύντροφο του, όπου κατέληξαν στο τμήμα.

Πάντως και ο ίδιος φρόντισε άθελα του να δώσει ένα στίγμα για την Πόρτο. Σχολιάζοντας μια ανάρτηση του φίλου του Φάμπιο Καρντόσο. Του 27χρονου κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται στους «δράκους».

Με την σειρά του ο Φάμπιο Καρντόσο του απάντησε, λέγοντας του… «μαζί αδερφέ». Στην ίδια μικρή συνομιλία υπήρξαν σχόλια για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Πόρτο.

Κάτι που δείχνει πως το θέμα είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να βρεθεί λύση. Ο Ολυμπιακός πάντως θέλει να τον παραχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Και δεν αποκλείεται να γίνει τελικά αυτό, ωστόσο όχι στα χρήματα που αρχικά υπολόγιζε.

Είναι δεδομένο πως ο Σεμέδο θα φύγει από τους Πειραιώτες, αφού είναι σε δυσμένεια. Το σοβαρό περιστατικό του καλοκαιριού με την καταγγελία για βιασμό ήταν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα. Για έναν ποδοσφαιριστή που όσο καλές είναι οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, άλλο τόσο η συμπεριφορά του εκτός γηπέδων είναι προβληματική.