Η απογοήτευση των φιλοξενούμενων στο Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός

Είναι πολλά τα κρούσματα που έχει ο Ολυμπιακός και γι' αυτό δεν έγινε ούτε προπόνηση

Είναι πολλές οι ομάδες που ταλαιπωρούνται από τον κορονοϊό και ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Γι’ αυτό αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα. Για να μη γίνει ένα παιχνίδι μία ομάδα χρειάζεται να έχει επτά ενεργά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Το Σάββατο (8/1) δεν έγινε ουσιαστικά προπόνηση. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει και αρκετούς παίκτες στο Copa Africa με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να μην υπολογίζει σε πολλούς ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση πλήρως. Ενδεχομένως η διασπορά να είναι μεγαλύτερη. Αυτό δεν μπορεί να φανεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός. Το ντέρμπι των «αιωνίων» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου. Με τα τωρινά δεδομένα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά εάν αυτό το ματς θα διεξαχθεί.

Προφανώς και έως τότε θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα έχουν επιστρέψει έχοντας αναρρώσει. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πως δεν θα έχουν νοσήσει και άλλοι που τώρα είναι υγιείς. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, είναι τέτοιο το πρόβλημα που τα παιχνίδια αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο ακόμη και την τελευταία στιγμή.